MOBIELE APP

Family List

Ben je al die papieren boodschappenlijstjes ook zat? Met deze app maak je gemakkelijk lijsten voor al je boodschappen! Ook kun je gemakkelijk familie en of vrienden toevoegen zodat zij deze ook kunnen bekijken en of aanpassen.

Alle producten worden live getoond. Dit betekent dat, als er een wijziging plaats vindt, iedereen in die lijst direct de wijziging kan zien. En dat zonder de pagina te verversen!

Verzendplatform ID Trading Proces

Lijsten

In de app heb je de mogelijkheid om lijsten aan te maken. Lijsten kunnen voor allerlei soorten doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor de boodschappen of alle klusjes in huis.

Lijsten kunnen items bevatten. Deze items kun jij zelf ingeven en ook daar ben je volledig zelf de baas over. Binnen een lijst zitten twee statussen van een product. Een product kan actief of inactief zijn. Als een product inactief is, staat deze in de lijst van producten. Deze lijst vind je terug als je op het lijst-icoontje rechtsboven tikt. Producten kunnen door middel van één druk op de knop gemakkelijk heen en weer gezet worden.

Easy Performer Background

Authenticatie

Om gebruik te kunnen maken van de app, heb je een account nodig. Deze valt gemakkelijk aan te maken op het registratiescherm die je als eerste te zien krijgt na het openen van de app. Als je al een account hebt, kun je inloggen om door te gaan.

Accounts worden gebruikt om verschillende soorten gegevens aan te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan de lijsten die jij beheert of deel aan neemt, jouw vorige aankopen of simpelweg jouw naam.

Easy Performer Background