ID TRADING

Verzendplatform

Het verwerken van je orders kan soms een complexe taak zijn. Er moeten best veel stappen worden ondernomen voordat een pakketje verzonden kan worden. Het verzendplatform, gemaakt voor I.D. Trading B.V. zorgt ervoor dat alle orders zonder moeite snel kunnen worden afgerond.

Met slechts enkele handelingen kunnen bestellingen die van diverse WooCommerce webshops binnenkomen verzendklaar gemaakt worden. Daarnaast is er een mogelijkheid om losse verzendlabels gemakkelijk aan te kunnen maken. Enorme tijdswinst dus.

Verzendplatform ID Trading Proces

Bestellingen

Klanten plaatsen een bestelling op een van de WooCommerce webshops van ID Trading. Het verzendplatform houdt dit altijd in de gaten. Zodra er een bestelling binnen komt staat deze direct in het systeem.

Nadat er een bestelling is geplaatst, en deze ook is aangekomen in het portaal, kan deze verwerkt worden. Er opent een popup met een aantal opties; verzendmethode, aantal pakketten, afzendadres en de klantgegevens. Ook is hier informatie over de bestelling te vinden. Als alles klopt kun je de bestelling afronden. Er wordt een pakbon gegenereerd en een verzendlabel wordt aangemaakt bij DPD. Deze worden beide automatisch geprint.

Easy Performer Background

Labels

In het portaal kunnen ook losse labels worden aangemaakt. Deze zijn niet gekoppeld aan een bestelling. Als je een label aanmaakt, voer je de gegevens van de klant in, of selecteer je deze bij bekende contacten. Na het aanmaken van het nieuwe label wordt deze ook automatisch geprint. Ook heb je op deze pagina een overzicht van alle gemaakte labels, en daarvan hun afdrukstatus en verzendstatus.

Easy Performer Background

Authenticatie

Uiteraard zit dit systeem achter een mooi login scherm. Door middel van accounts wordt alle data goed beschermd en zorgen wij ervoor dat niemand bij jouw product kan. Ook biedt dit een mooie mogelijkheid om meerdere mensen toegang te geven tot het systeem.

Easy Performer Background